teisipäev, 27. september 2011

3. hooaeg

Nonii, püüame selle blogi siiski varjusurmast üles äratada ;) Ehk siis, toimunud on vahepeal nii palju, et kõigest kohe kindlasti kirjutada ei jõua, viimane sissekanne oli ju peaaegu aasta tagasi. Eelmise hooaja sisse mahtus mitu-mitu laagrit, küll Puhjas kui ka toredas uues kohas - Tabiveres, loodame, et sinna jõuame varsti jälle ;) Siis olid muidugi erinevad talvised tantsupeod, nii Tartus, Kambjas kui ka Viljandis. Suve alustasime kuuma I Naiste Tantsupeoga Jõgeval, mis oligi meie jaoks üks esimesi suurimaid esinemisi vist ja hooaeg tipnes muidugi XI Noorte Tansu- ja Laulupeoga Maa ja Ilm Tallinnas (kuna Torbikud ennast kiitmast ei väsi, siis mainin ära ka selle, et olime nii tublid ja saavutasime I kategooria), milleks terve hooaeg saigi harjutatud, ja mille "tõttu" meil Tõmba Jüri nüüd ka une pealt selge on :) Peale selle käisid meie noormehed suvel ka Tõrva Loitsul ja mõned agaramad tegid mõne tantsu ka Europeade raames ja hooaja lõpetasime varajastel hommikutundidel 23. augustil kui andsime oma teate edasi teatetantsul - EHK SIIS oli tegus 2. hooaeg! :)

Aga see on kõik nüüd seljataha jäänud ja sel esmaspäeval, 26. septembril algas meil 3.hooaeg. Ja oi kuidas algas veel. Esimesse trenni oli kokku tulnud tervelt 42 tantsijat, kusjuures üle poolte neist olid uued näod! Jutud käisid, et kõik ei olnud saanud veel esimesse trenni tulla, seega äkki neid uusi nägusid tekib veel juurdegi :D Esialgne plaan on nüüd tantsijad kaheks rühmaks jaotada, a'la siis algajad ja vanad olijad. Sellega muidugi tekib see probleem, et meil on vaja ka uut kohta, kus teine rühm siis proove saaks teha, sest Tiigi Seltsimajas on sobivad ajad kahjuks juba kinni. Esimene trenn mööduski üpris rahulikult folkloorseid tantse õppides, esitlusele tulid näiteks Kalamees, Kuppari moori, Perekonna valss, Oige ja Vasemba .. ja võib-olla veel mõni, enam polegi meeles. Kuna aga ruumis, kus paras oleks tantsida 16 tantsijal, tantsis umbes 40 tantsijat, siis sammuruumi väga polnud ja õhk kippus ka ära kaduma, seega trenni lõpuks oli ikka tunne, nagu oleks jällegi 30 kraadise kuumuse juures ja tantsiks Tõmba Jürit (nagu meile see olukord suvel nii koduseks sai ;).

Sel hooajal on plaanis osa võtta jälle erinevatest talvistest tantsupidudest, võib-olla ka B-segarühmade suvepäevadest Tartumaal ning suur soov on osaleda ka suvel Itaalias toimuval Europeadel.


Selline sai siis lühikokkuvõte olnust ja veel toimuvast, loodame siis, et Torbikute blogisse on nüüdsest mõtet tihedamini eksida ;)

Kerget jalga ja rõõmsat meelt kõigile uutele Torbikutele, vanadele pole seda vaja soovida, ma tean niigi, et see on teis olemas :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar