teisipäev, 1. november 2011

Torbikud panid sportlased tantsima!

Eelmisel nädalal, 27.oktoobril, olid torbikud kutsutud esinema Eestimaa Spordiliidu üritusele Elvasse. Tegemist oli käesoleva hooaja esimese suurema etteastega.

Torbikud tantsisid sissejuhatuseks ilusat ja südamlikku lavatantsu „Eesti muld ja Eesti süda“. Seejärel tehti juba hoogsam „Lugu labajalga“ ja „Vastasite“. Kui mehed oma jõulise tantsuga „Velekeseq noorõkõsõq“ vahvalt hakkama said, tormasid lavale neiud ja rebisid mehed lennukale „Tõmba Jüri´le“, et esinemisplokile punkt panna.

Peale väikest pausi tantsiti klassikaline „Oige ja Vasemba“ ning seejärel vaadati, kuidas nn spordiinimesed torbikute tantsutrennile vastu peavad. Kati eestvedamisel õpetati erinevaid folkloorseid tantse. Rahvas sai ikka korralikult ära väsitatud. Nagu eestlastel ikka: algul ei saanud vedama, pärast ei saanud pidama. Perekonnavalss tõstis rahva tantsuisu kõrgele ja leidus ka neid, kes tundsid huvi, millal järgmine trenn on.

Ka meie tugevad naised näitasid oma jõudu!

Spetsialist Alvar

Kontrolliti ka spordimeeste jõudu ja oskust looga alt läbi pugemisel ning vägikaika veol, spordinaised aga pidid torbiku meeste keerutatud tuulikus püsima. Muidugi ei pääsenud me ka torbikute nimesaamisloo selgitamisest.

Naised lennus

Esinemas olid nii vanemad olijad kui ka rühma uued liikmed. Kokkuvõttes läks esinemine hästi ning rahvas jäi rahule.

Soojad tänud Katile ja Avele, esinejatele ning kaasaelajatele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar